Logo Innova

productes

ArgoEl nostre sistema més sol·licitat. Argo proporciona connectivitat WiFi en un radi de 30 metres. Només endollar al corrent i, en menys de 5 minuts, ARGO s’inicia, s’autoavalua, es connecta a Internet i s’incorpora al nostre sistema de seguiment remot. 100% configurable segons les necessitats operatives del client. QoS, seguiment de transaccions, optimització d’aplicacions, etc...

hidraHIDRA s’ha creat per a suportar múltiples tecnologies de connexió a internet: ADSL, 3G, 4G, HDSPA, satèl·lit, FTTH, Fibra Fosca, etc... El seu sistema de balanceig de càrrega permet ser independent de la tecnologia de connexionat a Internet de l’event, podent configurar-se remotament per a garantitzar les necessitats del professional més exigent.

UlisesEl nostre sistema més potent. Seguint les passes d’HIDRA, ULISES realitza balanceig de càrrega entre múltiples tecnologies i operadors, però inclou equips que treballen en HA (High Availability) que ens permeten garantir el correcte funcionament fins i tot amb una caiguda del 50% dels equips electrònics. Alta disponibilitat per a que res s’aturi.

Xarxes POP UP Les xarxes “POP són aquelles estructures de telecomunicacions de caràcter efímer. Xarxes que es munten en temps rècord i que, una vegada acabat l’esdeveniment, es retiren. Aquestes xarxes poden utilitzar-se només per al connexionat a Internet o bé es munten per a incorporar tota una plèiade de serveis de valor afegit dissenyats per la producció de l’event.

Emprese Emprese
Serveis serveis
Productes productes
Cobertura per a events Cobertura per a events

Innovació Local és una companyia de serveis avançats de telecomunicacions, connectivitat i radiofreqüència. Operem des del 2001. Treballem per a tota la peninsula, especialitzant-nos en el sector dels events des del 2009.

Aportem solucions fiables, ja siguin petits events o macro festivals de varis dies de durada, sense importar-ne la localització; sigui en un espai obert o tancat, enmig de la muntanya o en el centre d’una gran ciutat.